Figurka
- Autor
- Gość
-
9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #4728
przez
Figurka was created by
Witam Wszystkich serdecznie 
Pierwszy raz jestem na forum i nie jestem pewny czy piszę w dobrym dziale. Mam takie pytanie. Kupiłem figurkę, której zdjęcie zamieszczam poniżej. Sprzedawca nie umiał mi odpowiedzieć co to za "zwierzę". Na spodniej stronie tejże figurki był napis "Made in India", ale wydaje mi się, że jest to chiński lew. Proszę o pomoc w identyfikacji.
Dzięki z góry za pomoc

Pierwszy raz jestem na forum i nie jestem pewny czy piszę w dobrym dziale. Mam takie pytanie. Kupiłem figurkę, której zdjęcie zamieszczam poniżej. Sprzedawca nie umiał mi odpowiedzieć co to za "zwierzę". Na spodniej stronie tejże figurki był napis "Made in India", ale wydaje mi się, że jest to chiński lew. Proszę o pomoc w identyfikacji.
Dzięki z góry za pomoc

Ostatnia9 lata 1 miesiąc temu edycja: od.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- azzazel
- Wylogowany
- Skryba
-
9 lata 1 miesiąc temu #4746
przez azzazel
- achinger
-
- Wylogowany
- Minister
-
9 lata 1 miesiąc temu #4749
przez achinger
Replied by achinger on topic Odp: Figurka
Zdjęcie ładuje się dla użytkowników spoza Chin. Uruchom SinoForum korzystając np. z
www.vtunnel.com
lub innego VPN providera i zobaczysz zdjęcie. Magia? Nie, imageshack jest blokowany w Chinach...
- Camillvs
- Wylogowany
- Minister
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 1 miesiąc temu #4752
przez Camillvs
人在江湖,身不由己!
Replied by Camillvs on topic Odp: Figurka
To może buddyjski lew? Zdaje się, że podobne są w Chinach właśnie przez buddyzm, ale teraz to już nie pamiętam jak to dokładnie było z tym buddyzmem.
人在江湖,身不由己!
- azzazel
- Wylogowany
- Skryba
-
9 lata 1 miesiąc temu #4755
przez azzazel
QQ2441349451
Replied by azzazel on topic Odp: Figurka
O kurcze, ratujesz mi zycie odkad hotspot przestal dzialac moj dostep do internetu byl bardzo okrojony.Zdjęcie ładuje się dla użytkowników spoza Chin. Uruchom SinoForum korzystając np. z www.vtunnel.com lub innego VPN providera i zobaczysz zdjęcie. Magia? Nie, imageshack jest blokowany w Chinach...
QQ2441349451
- azzazel
- Wylogowany
- Skryba
-
9 lata 1 miesiąc temu #4757
przez azzazel
QQ2441349451
Replied by azzazel on topic Odp: Figurka
Sorki za off topic ale mam pytanko o te proxy .... czy one sa na tyle bezpieczne ze mozna uzyc je na przyklad do zalogowania na facebook? Moze ktos je juz uzywal?
QQ2441349451
Czas generowania strony: 0.214 s.
- Jesteś tutaj:
-
Start
-
SinoForum
-
Chiny (中国)
-
Kultura
- Figurka