- SinoForum
- Chiny (中国)
- Życie codzienne
- Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
- KOCHAMAZJE
- Autor
- Wylogowany
- Skryba
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 9 miesiąc temu #4055
przez KOCHAMAZJE
Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji) was created by KOCHAMAZJE
Może to temat jak to się potocznie mówi od "czapy" ale ze względu na moją fascynacje związaną z Chinami (także po troszku Japonią oraz Tajlandią) interesuję się praktycznie wszystkich. Znajdując to forum byłem tak szczęśliwy bo nigdzie indziej nie mógłbym znaleść tylu informacji o tej tematyce. Oglądam czasem godzinami zdjęcia na google map Wuhanu, Tokio, Taipei, Quionqging i innych miast. Stąd moje pytanie . Co widzicie za oknem? Czy mielibyście jakieś ładne zdjęcia swoich miast? Niestety google w Chinach posiada pojedyńcze zdjęcia (nie tak jak w USA, nie ma możliwości "jeżdżenia po ulicach) i zwykle są to zdjęcia kwiatków oraz widoków. Nieprzedstawiają codziennego życia ( np podwórków przy jakiś blokach czy starych babinek albo makaronu w jakimś barze przy drodze [ po prostu komach zdjęcia makaronowych barów przy ulicy, na pufie siedzącego dziadka jedzoncego zupke obok postawiony rower a przy ladzie 30 - letnie mężczyzna w białym fartuchu i bawełnianym nakryciu głowy. Po prostu kocham] . Czy moglibyście jakoś rozwinąć temat? Np. ja za oknem w Warszawie widzę dom sąsiada oraz stary dąb ale niestety drzewa są bez liści poprzez co jest smutno chociaż niebo jest bezchmurne a temperatura to około 8 C ( jak ktoś nie miałby możliwości przekazania zdjęć to o takie informacje mi chodzi). Z góry dziękuję

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Niltinco
- Wylogowany
- Cesarski urzędnik
-
Mniej
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #4056
przez Niltinco
jugyouchuu.blogspot.com/ - lekcje japońskiego oczami lektora
Replied by Niltinco on topic Odp: Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
Co prawda ja na dzień dzisiejszy mogę co najwyżej Nową Hutę obfotografować, ale parę lat temu gdy sama jarałam się zdjęciami z Azji to głównie przeglądałam zasoby tej strony
http://www.trekearth.com/
. Może i tobie się spodoba
.

jugyouchuu.blogspot.com/ - lekcje japońskiego oczami lektora
- KOCHAMAZJE
- Autor
- Wylogowany
- Skryba
-
Mniej
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #4059
przez KOCHAMAZJE
Replied by KOCHAMAZJE on topic Odp: Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
Całkiem ciekawe
. Niestety za bardzo "krajobrazowe"

- hsz
- Wylogowany
- Chłop
-
Mniej
Więcej
9 lata 3 miesiąc temu #4594
przez hsz
Replied by hsz on topic Odp: Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
Za oknem to widzę pranie rozwieszone na sąsiednim akademiku dla Chińczyków, ale jak z drugiej strony wyjść na korytarzo-balkon, to widzę przepiękne góry

- azzazel
- Wylogowany
- Skryba
-
9 lata 1 miesiąc temu #4725
przez azzazel
QQ2441349451
Replied by azzazel on topic Odp: Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
http://www.flickr.com/photos/azzazazel/6480089327/#in/photostream/
nie jestem pewien czy link bedzie dialal ale to jest widok z mojego okna w dni kiedy nie ma mgly.
nie jestem pewien czy link bedzie dialal ale to jest widok z mojego okna w dni kiedy nie ma mgly.
QQ2441349451
- La G.I.
- Wylogowany
- Chłop
-
Mniej
Więcej
9 lata 1 miesiąc temu #4726
przez La G.I.
Replied by La G.I. on topic Odp: Co widzicie za oknem? (poświęcone dla osób mieszkających w Chinach i Azji)
Za oknem:
http://tinypic.com/r/33ljz3b/5
http://tinypic.com/r/33ljz3b/5
- SinoForum
- Chiny (中国)
- Życie codzienne
Czas generowania strony: 0.214 s.
- Jesteś tutaj:
-
Start
-
SinoForum
-
Chiny (中国)
-
Życie codzienne