dobre, bo polskie?....

More
7 年 6 个月 前 #5092 bialychinczyk
Witam

zrobilem w Chinach barszczyk czerwony, kupilem majeranek, jak polski - nie chcieli moi Chinczycy jesc.

Pieczemy polski chleb, nie chca, narzekaja ze nie slodki, bo wlasnie ma byc taki. Ale grahamki to jedza.
Kilka dni temu otwarto polska restauracje w Foshan, musze tam zajechac i zobzczyc jak dzialaja, bo jestem teraz daleko.

Jak chcesz zobaczyc nasze polskie pieczywo, zagladnij na http://www.sinobread.com . Polska restauracja, nazywa sie Sarmatia, chyba jeszce nie ma stronki.

Please 登录注册一个帐号 to join the conversation.

More
7 年 6 个月 前 #5122 Camillvs
Replied by Camillvs on topic dobre, bo polskie?....
Sarmatia? Epicko :D Kanton to w ogóle słodko je. A najlepszy jest przecież chleb na zakwasie!

人在江湖,身不由己!

Please 登录注册一个帐号 to join the conversation.

创建页面时间:0.156秒
核心: Kunena 论坛